Saturday, March 29, 2014

10 Tubuh Tidur Telanjang..

Bukan kebiasaan orang timur seperti kita untuk tidur telanjang.. Apa kata kita ubah ketidakbiasaan itu kepada kebiasaan.. Sebenarnya banyak manfaat yang kita akan dapat..1. Menghilangkan Rasa Sakit.
Tidur tanpa pakaian memberi yang sangat baik untuk menghilangkan ketegangan dalam sistem saraf visera abdomen.


2. Meningkatkan Kesuburan Lelaki.
Pakaian yang digunakan semasa tidur dapat meningkatkan panas, sehingga memjejaskan jumlah sperma.


3. Menjaga Organ Intim Wanita.
Organ intim Wanita biasanya lembab menjadikan ianya tidak selesa dan kadangkala mengundang pelbagai jegala tidak sihat di sekitar Miss V. Jika tidur telanjang, ia cukup membantu para wanita agar organ intim mereka tetap kering dan pengaliran udara tetap lancar.


4. Membantu Lebih Intim.
Tidur tanpa pakaian juga membantu kita dan pasangan memupuk sikap keterbukaan serta meningkatkan perasaan seksual.


5. Membuat Merasa Lebih Nyaman.
Dengan kenyamanan yang kita rasakan, maka semua bahagian tubuh kita akan merasa lebih rileks. Dengan itu maka tidur kita akan lebih nyenyak dan kita akan mendapat tidur yang berkualiti. Sekaligus akan menyehatkan tubuh kita.


6. Mengurangkan Rasa Letih, Lemah dan Tegang. 
Tidur telanjang pada waktu malam dapat mengurangkan rasa letih, lemah serta tegang setelah sepanjang hari badan bekerja.

7. Mencipta “Mood” Untuk Bercumbu.
Lelaki mana yang akan tahan melihat pasangannya meringkuk di sisinya tanpa pakaian tidur. Ini menjadi seakan undangan bagi lelaki untuk melakukan hubungan seksual.

8. Menciptakan Hasrat.
Ketika kamu merasa terpisah dari pasangan, kamu mungkin juga kehilangan hasrat untuk bersamanya. Jadi lakukan langkan pencegahan sebelum ianya menjadi lebih parah, tidur telanjang amat membantu mengatasi masalah tersebut.


9. Menimbulkan Ikatan.
Ketika saling bersentuhan kulit di tempat tidur, ianya akan meningkatkan rasa ikatan di antara kamu dan pasangan. Ingatlah ketika baru menikah dulu, inginnya selalu bersentuhan, kan? Semakin kamu menyentuh, kamu semakin merasa dekat dengan pasangan.


10. Lebih Sihat.
Sering melakukan hubungan seks memberikan banyak manfaat kesihatan. Tidak perlu bercumbu setiap hari (kecuali kamu berdua memang menginginkannya), cukup beberapa kali saja dalam seminggu. Menghabiskan waktu 30 hingga 60 minit sehari untuk bercumbu boleh menjadi kita menjadi lebih aktif, sihat dan cergas!


Selamat Berjuamg Demi Perubahan..

No comments:

Post a Comment